Bu haber kez okundu.

Siirt 3. Komando Taburu ve Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile İdlib'te Okul Yapıldı
banner229

Siirt 3. Komando Taburundan Suriye'de görev yapan Mehmetçik'lerimiz İdlib'in Silli ilçesinde 300 kişilik mevcudu olan bir okulun yapım ve onarım işlerini gerçekleştirdi.

Siirt İl Milli  Eğitim Müdürlüğü okulun donatım ihtiyacını karşıladı. Bir ay kadar kısa bir sürede tamamlanan okul eğitim ve öğretime hazır hale getirildi.

Siirt 3. Komando Tugayı Komutanı V. Piyade Albay Gaffar Gören, yapılan okulun son halini göstermek için Siirt İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'i ziyaret etti.

Verilen desteklerden ötürü İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e teşekkür eden 3. Komando Tugayı Komutanı V. Piyade Albay Gaffar Gören, ayrıca üzerinde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün el işlemeli portresini hediye etti.

Edip ise böylesine anlamlı ve güzel bir projenin tamamlanması için emeği geçen herkese teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Edip, Siirt battaniyesinden oluşturulmuş el işlemeli Türk bayrağını 3. Komando Tugayı Komutanı V. Piyade Albay Gaffar Gören'e hediye etti.

İl Millî Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.