Bu haber kez okundu.

Seyyar Satıcılar Uyarıldı
banner229

Siirt Belediyesi seyyar satıcı denetimlerini sıklaştırarak vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirdi.

Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri vatandaşların daha sağlıklı hizmet alması adına rutin denetim ve kontrollere başladı.

Haksız kazanç doğuyor Toplum sağlığı açısından çeşitli riskler oluşturan ve haksız kazanca neden olan seyyar satıcılarla mücadele etmeye devam eden Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

ÖNCE UYARILDILAR

Çalışmalar kapsamında seyyar satıcıların verdiği rahatsızlıkları sürekli yerinde gözlemlediklerini ifade eden Zabıta ekipleri, kanun ve yönetmeliklere aykırı faaliyetlerde bulunan seyyar satıcıları ilk etapta uyardıklarını, uyarıları dikkate almayan seyyar satıcıların el arabalarının bağlanacağını söylediler.

Zabıta ekipleri ve Trafik ekipleri, ''Kaldırımlar yayaların, yollar araçların, parklar ise halkındır. Kaldırımları ve parkları kapatarak kendine rant kapısı gibi gören kişilere müsamaha göstermeyeceğiz.

Vatandaşlar tarafından kaldırım işgali yapanlar ve seyyar satıcılar hakkında her gün yüzlerce şikayet alıyoruz. Biz de bu şikayetleri dikkate alarak çalışmalarımızı yapıyoruz.

Zaman zaman maalesef ağır hakaretlere de maruz kalıyoruz. Fakat biz yinede şehirleşme ruhuna aykırı olan seyyar satıcı olayını ortadan kaldırmak için durmadan çalışacağız” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.