Bu haber kez okundu.

 SABAH NAMAZINDAN SONRA TOPLUCA OY KULLANMAYA GİTTİLER
banner229
26. dönem milletvekili seçimi için Siirt'te dua eden vatandaşlar sabah namazı buluşması ardından topluca sandıkta oy kullanmaya gitti.
Siirt'te her Pazar sabahı Ensar Camisinde yapılan Sabah Namazı Buluşmaları programına katılan vatandaşlar bugün Türkiye geneli yapılan 26. Dönem milletvekili seçimlerin ülkeye barış ve huzur getirmesi için dua edildi.
Cami imamı Muhammed İlçin namazın ardından cemaatten seçimlerin ülkeye huzur getirmesi, ülkenin kalkınması ve hayırlara vesile olması için dua istedi. Yapılan duaların ardından dağılan cemaat herkes topluca seçmen olduğu okula giderek oy kullandı.
Cemaatten İbrahim Teğin gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin kalkınması ve önündeki engellerin kalkması için sandığa gidip oylarını kullanacaklarını söyledi.
Teğin, seçmen olarak vereceği oyu ülkeye huzur getirmesi ve toplum için hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.