Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, ATO Congresium’da düzenlenen TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı. 

TravalExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Ünlü Sanatçı Volkan Severcan ile sunucu Şahsa Orujova'nın sunumlarını yaptığı açılış programı ile başladı.
Türk sanat müziği dinletisi ile devam eden programda; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY ve Ankara Valisi Vasip ŞAHİN'in birer konuşma yaptı. Program Ankara seymenlerinin renkli gösterileriyle devam etti.

Siirt ÜniversitesinRektörü  Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ ile Gazi Üniversitesi’nin açtığı,  ‘Sağlık Turizmi ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinin sağlık turizmine katkıları’ çalışmalarını yürüten stantları ziyaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.