Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Hayvan Hastanesi ve Küçükbaş Hayvan Sperma Payetleme Merkezi İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,  inşaat çalışmaları süren Küçükbaş Hayvan Sperma Payetleme Merkezi ve İnşaatı tamamlanmak üzere olan Hayvan Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Projelerin bir an önce faaliyete geçmesi için büyük gayret gösteren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Tekin Şahin ve Prof. Dr. Cahit Pesen, Genel Sekreter Abdülkadir Işık ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Tekin Öztemiz ile birlikte inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Yapımı tamamlanmak üzere olan hayvan hastanesini ziyaret eden Şındak ve beraberindekiler projeyi yöneten teknik personelle istişarede bulunup projenin revizyonları ile ilgili talimatlarını iletti.

Rektör Şındak, proje tamamlandığında hayvan hastanesinin uluslararası akreditasyonlara ve Avrupa standartlarına uygun olacağını başta küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık olmak üzere, bölge hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacağını ayrıca hastanenin; kedi, köpek dışında kanatlı ve çiftlik hayvanları ile ilgili hastalıkların teşhis ve tedavisi için önemli bir merkez olacağını belirtti.

Hastanenin 8 bin 300 metrekare kapalı alan üzerinde 6 ameliyat, radyoloji merkezi, eczane, idari ofis ve muayene odalarından oluşan inşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği, hastanenin bu yıl faaliyete gireceğini belirten Rektör Şındak, devam eden iki büyük projenin hayata geçmesiyle üniversitenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.