Bu haber kez okundu.

 Rektör Erman ve Başkan Özcan'dan, Yasin Aktay'a Ziyaret
banner229
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Erman ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti Milletvekilimiz Yasin Aktay'ı makamında ziyaret ettiler.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari ilçemizde yapılacak olan ileriye dönük bazı yatırımlar hakkında Ankara'da Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Özcan, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, ilçede 2016/2017 yılında yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak bilgiler verdi ve iki yılda Pervari ilçemizde Siirt Üniversitesine bağlı Fakülte,TOKİ,Halk Konutları,Altyapı,ilçe merkezinde çevre düzenlemesi ve Belediyenin araç-ekipmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından taleplerinin kabul gördüğünü ve bu gelişmelerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, inşallah kendi dönemlerinde bu hizmetleri bitirmiş olacaklarını ve ilçe halkına birçok alanda hizmet kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını, yapılacak olan hizmetlerin ise Pervari ilçemize kazandırılması için yoğun bir mesai ve çalışmalar yapan Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay'a çok teşekkür ettiğini dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.