Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, GÜBKAF ’20 Açılış Törenine Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Murat Erman’ın öncülüğünde ve Siirt Üniversitesi Kariyer Araştırma Planlama ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rasim TÖSTEN’in öğrencilerimizle birlikte katıldığı 2020 Güneydoğu Bölgesel Kariyer fuarı (GÜBKAF ’20) ; firma sunumları, verimli atölye çalışmaları ve iş/staj görüşmeleriyle, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Güneydoğu Bölgesi olarak toplam 8 bölge üniversitesi ile ortaklaşa hazırlanan “Bölgesel Kariyer Fuarı” ; Türkiye Cumhuriyeti İstihdam seferberliği ve Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Eylem Planı ile birlikte yurt genelinde önemli sorunlardan biri olan işsizliğin bertaraf edilmesi ve daha iyi kariyer planlama hizmetleri verilmesi amacıyla öğrencilere çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş/staj görüşmeleri yapmasına olanak sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.