Bu haber kez okundu.

Rektör Erman'dan Öğretmenler Günü Ziyareti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

Ziyarette, öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Rektör Erman, bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlere çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Öğretmenlere çiçek takdim ederek günlerini kutlayan Erman, “ “Kutsal olduğu kadar sorumluluğu da ağır bir mesleği icra eden, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi bilgi ve şefkat ile yoğurarak yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin günlerini en içten duygularımla kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır’ sözüyle de işaret ettiği gibi yeni nesillerin niteliği hiç şüphesiz onları yetiştiren öğretmenlerin niteliğiyle özdeş olacaktır.

Fedakârlık ve özveriyle çalışan, toplumumuzun kanaat önderleri olan öğretmenlerimiz aynı zamanda çocuklarımıza milli bir şuur kazandırma noktasında da katkı sağlamakta, onların ülkemize ve insanlığa önemli değer katan bireyler olarak yetiştirilmesinde büyük bir rol oynamaktadır.

Bu bilinçle bizler de Üniversitemizde geleceğin öğretmenlerini yetiştirmekte ve donanımlı bireyler olarak mezun etmek için büyük gayret göstermekteyiz. Onlara göreve başladıkları ilk günden itibaren yorulmadan, sevgi ve ilgiyle gelecek kuşaklarımızı bilgiye kavuşturmalarını ve mesleklerine sımsıkı sarılmalarını istemekteyiz.

Bu düşüncelerle; Başöğretmenimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum.

Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın da ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlık ve başarı diliyorum.” Dedi.

Ziyarette, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mahir Özhan, Necip Fazil Kısakürek Ortaokulu Müdürü Yunus Toprak ve öğretmenleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.