Bu haber kez okundu.

Ramazan Pidesine Yoğun İlgi
banner229
Vatandaşlar Ramazan ayında iftar sofraların vazgeçilmezi olan susamlı pide ekmeğine yoğun ilgi gösteriyor.
Fırın sahibi Nezir Kavuran, “Pide, halkın çokça tercih ettiği bir ekmek çeşididir. Özellikle Ramazan ayında daha fazla bir rağbet var. İnsanlar iftardan kısa süre önce gelip sıcak sıcak çıkan pideleri alıyorlar.” dedi.
Sıcakta oruçlu olarak çalışmanın zorluklarını da anlatan Kavuran, şunları ifade etti: “Fırın ocağının sıcaklığı üç yüz derecedir. Biz de bu sıcaklıkta halkımıza ekmek yetiştirme telaşındayız. Yoğunluktan dolayı iftarımızı bile burada açıyoruz. Kolay olmuyor ama ne yapalım bu bizim mesleğimiz.” İşyerlerinde ‘askıda ekmek’ projesinin uygulandığını belirten Kavuran, “İşlerimizden gayet memnunuz. Ramazan bereketiyle geldi. Halkımız tarafından sevilip tercih edildiğimiz için biz de onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Askıda ekmeğiniz olsun kampanyasıyla ihtiyacı olan yoksul ailelere ekmek verebiliyoruz. İhtiyacı olan yoksul aileler ekmeğini buradan rahatça alabiliyor.” dedi.
30 yıllık bir fırıncılık geçmişi olduğunu söyleyen Kavuran, “Çalıştığımız işyeri yaklaşık otuz yıllık bir geçmişe sahiptir. Eğer müşterilerimize o güveni vermeseydik bu kadar yıl buradan ekmek çıkaramazdık.
Ramazan pidesi geçmişten beri sofralarımızı süsleyen temel gıdalarımızdan biridir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.