Bu haber kez okundu.

PROJE YAPANA KOSGEB ’TEN 150 BİN TL DESTEK
banner229
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Siirt Müdürlüğü, çağrı esaslı olarak tekrar açılan KOBİ Proje destek programı ile ilgili Siirt OSB’deki işletmeleri ziyaret ederek markalaşma ve kurumsallaşmaya yönelik yapacakları projelere 150 BİN liraya kadar destek verileceğini söyledi.
KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ yaptığı bilgilendirmede, işletmelerin ekonomideki etkinliklerini attırılabilmesi ve piyasada uzun ömürlü olabilmeleri için rekabet güçlerini yükseltmeleri gerektiğini belirterek,günümüzde yaşanan hızlı değişimler ve yeni gelişmeler KOBİ’lerin fiyat ve kalite düşürme gibi klasik rekabet araçlarıyla rekabet edebilmelerini zorlaştırdığını, bu durum işletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını arttırabilmesi için kurumsallaşmayı, marka yaratmayı, teknoloji ve yenilikçiliği gündemlerine almalarına sebep olmakta ve işletmeleri kurumsallaşma ve markalaşmanın önemini artırdığını söyleyerek, işletmelerimizin markalaşma ve kurumsallaşmaya yönelik yapacakları projelere 150 BİN liraya kadar hibe destek vereceğini belirti.
ERKILIÇ bu destekten yararlanmak isteyen işletmelerimizin 30 Kasım 2015 (saat 23.59) tarihine kadar proje başvurusunda bulunmaları gerektiğini söyledi, bilgilendirme işletmelerin ziyareti ile sonlandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebProje150 Bin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.