Bu haber kez okundu.

Plazma Bağışında Bulunmak İçin Batman'a Gittiler
banner229

İlimizde daha önce Covit19 hastalığına yakalanmış vatandaşlar, acil plazma bekleyen Hemşehrilerimiz için Batman'a gidip "Plazma" bağışında bulundu.

Siirt Eğitim ve Arıştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm.Dr.  Fevzi Bircan Özkan’ın organize ettiği plazma bağışına daha önce Covit19 hastalığına yakalanmış 4 kişinin gönderildiği öğrenildi.

Plazma bağışı yapacak daha önce virüse yakalanan ve sağlığına kavuşan vatandaşlar, Ağır durumda olan vakalara umut olacaklar.

Plazma bağışında bulunmak üzere Batman’a giden İbrahim Özyeşil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; İlimizde şuan hastanede Covit19 hastalığına yakalanmış ve acil plazma bekleyen Hemşehrilerimiz için Batman’a gidip Plazma bağışında bulunduk.

Emeği geçen Başhekim V. Sayın Fevzi Bircan ÖZKAN beye teşekkür ediyor ve kendisine sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten hastanenin gelişmesi ve vatandaşlarımız için elinden gelenin fazlasını yaptığına bizzat şahit oldum.Allah kendisinden razı olsun Lütfen bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum Unutmayalım ki bir bağış bir hayat olabiliyor”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.