Bu haber kez okundu.

Pervari’de Su Sondaj Çalışmasında Mutlu Son
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde yaklaşık iki aydır devam eden su arama çalışmaları mutlu sonla neticelendi. 
Pervari Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğünün ilçenin su ihtiyacını karşılamak için başlattığı sondaj çalışmasında suya ulaşıldı. Pervari ilçemizde 08.01.2022' de başlatılan sondaj çalışmaları bugün  itibariyle sona erdi. 

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede yaz aylarında suyun azalmasından kış aylarında ise çamur akan içme suyu sorununu çözmek için DSİ ile birlikte harekete geçtiklerini belirterek, DSİ  başlattığı sondaj çalışmasından netice aldıklarını söyledi.

Pervari İlçe Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada;Halkımızın temiz içme şu ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatmış olduğumuz sondaj çalışmamız,  şu kuyusunun açılmasıyla faaliyete girmiş bulunmaktadır. Bu kısa sürede acılan kuyu ile vatandaşlarımızın yeterli seviyede temiz şu ihtiyacı karşılanmış olacaktır. Halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.