Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir’den Pervari Halkına Teşekkür
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Pervari ilçesinde kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlanan zırhlı araçta yaralanan askerleri 200 metre uçurumdan çıkaran vatandaşlara teşekkür etti.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, ilçede yaşanan elim kazada yardıma koşan Pervari halkına teşekkür etmek için ilçe esnafını gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Aydemir " Kazanın yaşanması ve maalesef iki şehidimizin olması tüm ülkeyi çok müteessir etmiştir. Fakat kıymetli Pervari halkının can siperane bir şekilde çelikten halka oluşturarak 200 metre uçurumdan 9 askerimizi dakikalar içinde çıkarması göğsü iman ve vatan aşkıyla bir milletin birlik ve beraberliğinin en bariz örneğidir.

O anlar Seyit onbaşıların, Şerife Bacıların gösterdiği kahramanlığın birer devamıdır. Allah hepsinden razı olsun, aziz Pervari halkına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.