Bu haber kez okundu.

Pervari İlçesinde Pomem Hazırlık Kursu Açılıyor
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde polisliği meslek olarak edinmek isteyenler için Polis Meslek Eğitim Merkezi hazırlık kursu açılıyor.

POMEM Hazırlık kursu Pervari Kaymakamlığı, Pervari Belediyesi ve Pervari İlçe Milli REğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılacak kursu uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada “ Hazırlık kursunda teorik bilgilerin yanı sıra sportif çalışmalara yer verilecek. Kurs hakkında ayrıntılı bilgi ve başvurular İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze yapılacaktır.” Dedi. Geçen yılda bu kursun açıldığını belirten Özcan gençleri bu kursa katılmaya davet etti.

Özcan,”2020-2021 döneminde yürütülen POMEM Hazırlık Kurslarında Pervari ilçesinden 4 aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim görmeye hak kazanmıştır. 2021-2022 döneminde de polis olmak isteyen adayların parkura hazırlanmalarına imkan sağlanacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.