Bu haber kez okundu.

Pervari İlçemizde Tek Bir Korona Vakası Kalmadı!
banner229

Siirt'in Pervari  ilçesindeki kırmızı olan risk haritası tamamen normale döndü. İlçede koronavirüs vakasına rastlanılmamasının sevinci yaşanıyor.

İlçede pozitif vaka sayısı sıfıra düşerken, ilçe merkez ve köylerinde aktif hasta ve karantinası devam eden hasta bulunmadığı kaydedildi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Bütün dünyada olduğu gibi İlçemizde de koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Devlet ve Millet iş birliği çerçevesinde, etkin mücadele gerçekleştirmiştir.

Vatandaşlarımız Bütün Kurallara uyarak ilçe merkezimiz ve bütün köylerimiz dahil olmak üzere Pozitif vaka sayımız hiç kalmamıştır. Bu mücadelenin isimsiz gerçek kahramanları da başta Sağlık Çalışanları olmak üzere ilçe ve köylerimiz genelindeki Jandarma ve Emniyet Teşkilatımızdır. Sağlık personelimizin, canlarını riske atma pahasına verdikleri bu amansız mücadeleyi yürekten alkışlıyor ve onlara şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta tüm kurallara uyan vatandaşlarımıza,görev ahlakını ziyadesiyle taşıyan Pervari İlçe Sağlık Çalışanlarına, İlçe Jandarma Komutanlığına ve  İlçe Emniyet Amirliğine teşekkür ederim.

Pervarili vatandaşlar ilçede geçtiğimiz aylarda vaka sayısının çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, “Burada kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın yoğun çalışmaları ve ilçe halkımızın duyarlılığı neticesinde ilçemizde vaka sayısının bitmesinden dolayı çok büyük memnuniyet duymaktayız.

Bu konuda ilçe halkımıza, belediye başkanımıza ve kaymakamımıza verdikleri yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca maske ve mesafe kurallarına riayet eden ilçemiz halkına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.