Bu haber kez okundu.

Pervari İlçemizde Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı
banner229

Pervari İlçe Merkezinde yapılan Üstyapı Çalışmaları kapsamında parke taşı döşeme çalışmaları Kurban kesilerek başlanıldı.

8 Ay önce başlanılan alt yapı çalışmalarında su, kanalizasyon,yağmur suyu çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ilçede üst yapı çalışmaları hız kesmeden başladı.

Daha önceleri günde üç saat su verilen ilçede, 24 saat kesintisiz cazibeli şekilde su verilmeye başlandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe halkımıza daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Pervari sunmak için elimizden gelenin en iyisini her zaman yaptık ve Allah'ın izniyle yapmaya da devam edeceğiz dedi.

Gerçekleştirilen Parke Taşı Döşeme çalışmalarını en ince noktasında kadar denetleyen ve bilgiler alan Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari’in her noktasında çalışmaların sürdüğünü ifade ederek “Pervari’nin her yerine hizmet götürmeye çalışıyoruz.

Pervari Belediyesi olarak ilçe merkezindeki değişim ve  dönüşümü tüm mahallerin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Özcan “Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz. Düzenlemeler noktasında daha da ne yapabilirizi değerlendiriyoruz. Amacımız insanların mutluluğu, halkımıza hizmet etmek.

Pervari Belediyesi olarak ilçe merkezimizdeki değişim ve dönüşümün yansımasını tüm mahallelerin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını ve  bu anlamda da her noktada yürütülen çalışmaları bugün olduğu gibi bizzat yerinde inceliyor, biran önce sorunsuz bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyorum. İnşallah yaza kadar birçok mahallemizin ana arterlerine girerek, çalışmalara başlayacağız. Kısa zamanda mahallelerimizde o değişim dönüşümü hissedeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.