Bu haber kez okundu.

PERVARİ BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
banner229
Her geçen yıl bünyesine yeni araçlar ekleyen Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, araç parkına 1 iş makinası daha kazandırdı.
Pervari Belediyesi Fen İşleri birimine alınan kazıcı yükleyici kepçe, belediye araç parkına güç kattı.
Pervari ilçemize yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını söyleyen Belediye Başkanı Tayyar Özcan, 2015 yılında hazırlanan projelerin hayata geçeceğini ve Pervari’ye önemli hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti. Hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için Belediye araç kapasitesini daha da güçlendireceklerini ifade eden Başkan Özcan, “Belediyemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak.
Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla belediyemize bu iş makinesini kazandırdık. Hizmet açısından acil ihtiyaç duyulan bu iş makinesini hizmete sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.