Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Özcan, Üst Yapı Çalışmalarını Denetledi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, belediyenin İlçe merkezindeki sürdürdüğü üst yapı çalışmalarını yerinde denetledi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilk olarak devam eden yol yapım çalışmalarını yerinden denetlerken, ilçenin giriş kısmında devam eden çok amaçlı yol yapım çalışmaları ile orta refüj çalışmalarını gezerek, yeşillendirme çalışmaları hakkında bilgiler alıp talimatlar verdi.

 Başkan Özcan ana alterlerde devam eden yol çalışmaları, yağmur suyu, kaldırım ve tretuvar çalışmalarını denetledi.
Gerçekleştirilen çalışmaları en ince noktasında kadar denetleyen ve bilgiler alan Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari’in her noktasında çalışmaların sürdüğünü ifade ederek “Pervari’in her yerine hizmet götürmeye çalışıyoruz.

Pervari Belediyesi olarak ilçe merkezindeki değişim ve  dönüşümü tüm mahallerin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Özcan “Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz. Düzenlemeler noktasında daha da ne yapabilirizi değerlendiriyoruz. Amacımız insanların mutluluğu, halkımıza hizmet etmek.

Pervari Belediyesi olarak ilçe merkezimizdeki değişim ve dönüşümün yansımasını tüm mahallelerin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcıyoruz. Biz insanımız için buradayız. Bize verilen emanetin hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben sadece koltukta oturmayacağımızı seçimden öncede ifade etmiştim.

Bu anlamda da her noktada yürütülen çalışmaları bugün olduğu gibi bizzat yerinde inceliyor, biran önce sorunsuz bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyorum. İnşallah yaza kadar birçok mahallemizin ana arterlerine girerek, çalışmalara başlayacağız. Kısa zamanda mahallelerimizde o değişim dönüşümü hissedeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Pervari’in çehresi değişecek dedik ve yapmaya da devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı özverili şekilde kalıcı olarak yapmaya gayret ediyoruz. Kısa sürede bu çalışmaları bitirip 2017 yatırım programımızda var olan çalışmalarımıza geçeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 7 yıl önce

geçen hafta pervarideydim yollar toz içinde millet tozdan çamurdan bıkmış halde 1 yıldır vatandaş innAllah etmiş durumda..duyrulur........

Avatar
Muhammed Bayındır 7 yıl önce

Valla kusura bakmayın reklam yapmayın Tayyar Özcan Lokman Özcan ve Cangir Bayram pervariyi alt üst ettiler yeyip bitirdiler Güleçler köy yoluna bir iki kamyon Çakır at 200 bini cebe indiren Cangir BAYRAM zehir zakkum olsun