Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Aşure Dağıttı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure dağıttı. 

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Muharrem ayı nedeniyle Güres Caddesinde özel olarak hazırladığı aşureleri vatandaşlara dağıttı.

Dini ve milli bayramların yanı sıra aşure günü ve Muharrem ayının da toplumsal barışı, kardeşliği ve dayanışmayı artıran günler olduğunu belirten Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Baştabibi Dr. Abdullah Sarı, “Dağıtımını yaptığımız aşurenin ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyoruz”. Dedi.

Dr. Sarı, Dinimizin en büyük gerekliliklerinden bir tanesi diğer Müslüman kardeşlerimizle paylaşımda bulunmaktır. Bu ulvi duyguya Muharrem ayında aşure dağıtarak ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bu güzel ortamda emeği geçen yemekhane personeline ve hastanemiz personeline teşekkür ediyorum, Muharrem ayını anlamına uygun bir şekilde gerçekleştirmek huzur verici bir hadise. Bu bağlamda, Muharrem ayının sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlara vesile olmasını dilerim, katılan herkese çok teşekkür ederim." Dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.