Bu haber kez okundu.

Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, Emniyet Müdürlüğü'ne Başsağlığına Geldi
banner229

Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalı Değirmentaşı Tepe bölgesinde Jandarma ve polis ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan 2 özel harekat polisi Muhammed Demir, Anıl Kemal Kurtul için Siirt’te gelerek Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’a taziye ziyaretinde bulundu.

Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte, Pervari ilçesi Doğan-Sarıyaprak bölgesindeki operasyonda yaralanan polis memuruna geçmiş olsun dileklerini ileterek, Özel Harekat birimlerini ziyaret ettiler. Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğüne gidip, Özel Harekât (PÖH) Şube Müdürü Aslan Delibaş’a ve özel harekat polislerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 2 kahraman polisi, ziyaret eden, Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, yaralı polislerle sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet mert şahin 4 yıl önce

Sayın Selami Başkan, Allah varlığınızı daim kılsın.

Avatar
Tekin özsoy 2 yıl önce

Yaşasın devlet varolsun özel harekat