Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital’ın Dış Cephesi Yenileniyor
banner229

Özel Asema Hospital hastalarına daha iyi hizmet vermek için yenileniyor. Hastanenin Dış cephe ve iç odalar ve yatan hasta servisleri yenilenecek.

Özel Asema Hospital ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmaları başladı.

Konuya ilişkin yapılan yenileme çalışmalarıyla ile ilgili olarak bir açıklama yapan ve bilgilendirmede bulunan Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, " Özel Asema Hospital ana binasının dış cephesinin genel bakım, boya, ve revizyon çalışmalarının başladığını, hastane tabelalarımız da yenilenecek, lazer ışıklarla aydınlatılarak, gece karanlığında daha görülebilir bir özellik kazandıralacağını söyledi.

Erzurumlu, Hizmet kalitesini artırmak ve hastalarımıza daha güzel imkanlar sunmak amacı hastanemiz servis katlarında bulunan hasta odalarımızı yenileme işlemlerine başladık. Çalışmalar dahilinde odalarımıza yeni hasta yatakları getirilirken, refakatçı koltuğu, yatak başı dolapları da tamamen yenileneck. Bütün odalarımız özel oda standartlarında olup, LCD ekran TV, buzdolabı, oda içi dahili telefon, her odada banyo ve lavabo da bulunmaktadır. Kısa süre içerisinde tüm hasta odalarımız yenilenecek ve eksiklikleri bulunan odalarımızın da eksiklikleri tamamlanacaktır.” dedi.

Hastanemizin dış görünümü ve iç odalar ve yatan hasta servisleri yenilenecek, sağlık hizmetlerindeki güçlü yapısıyla Özel Asema Hospital yeni vizyon ve görüntüsüne kavuşturulacağını, refah ve huzurlu bir ortamda hizmet vereceklerini ifade etti..


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.