Bu haber kez okundu.

Osman Ören Armutlu’da Halı Saha Maçında Siirtlilerle Hasret Giderdi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Yalova’nın Armutlu ilçesinde Siirtli vatandaşlarla hasret giderirken, eski ve yeni kuşak futbolculardan oluşan takımların halı saha maçında bir araya geldi.
Armutlu’da Siirtli vatandaşlarla obir araya gelen AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Yalova ve Siirt ilimizden Armutlu’ya tatile giden Siirtli vatandaşlarımızla özlem giderdi.

Her yıl ziyaret ettiği Armutlu ilçesinde ve geleneksel hale getirdikleri halı saha maçında Siirtli vatandaşlarla bir araya geldi. 
Aşırı futbol sevgisiyle tanınan ve Meclis takımında bulunan Milletvekilimiz Osman Ören vatandaşlarla  yaptığı sıcak ve samimi sohbetin ardından aralarında İstanbul Müftülüğü vaizlerinden hemşerimiz Ümran Kılıçer’in yer aldığı halı saha futbol maçında eski ve yeni kuşak futbolculardan kurulu takımlarla yapılan halı saha maçında bir araya gelerek hünerlerini sergiledi.

İki takımın centilmence mücadele ettiği maçta kazanan dostluk oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.