Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Pervari'deki Yatırımları İnceledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında Ormandalı köyünde yapılan küçükbaş hayvan dağıtımının ardından Pervari ilçesine geçtiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte, AK Parti Pervari İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe başkanlığı binasında Pervarili vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinlediler.

TEKSTİL ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti heyeti daha sonra Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın destek verdiği ve 60 kişinin istihdam edildiği ‘Özer Tekstil’in yönetici ve personellerini ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, “Siirt’imizin ufkunu genişletecek projelerle, şehrimizi sanayi üretiminde söz sahibi bir il haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız” Özer Tekstil Pervari bölgesinde örnek teşkil edecek bir istihdam projesidir dedi.

AK Parti Siirt il Başkanı Av. Ekrem Olgaç ise, Özer Tekstil yeri ve konumu çok önemlidir, takdir edilecek bir yatırım yapılmış, işletme sahiplerine ve işçilerine verdikleri destek ve yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Özer Tekstil yetkilisi ise, Başta kendilerine kapılarını açan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özacan'a, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Siirt il Başkanı Av. Ekrem Olgaç2a bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, devletimiz ve hükümetimiz her daim bize verdiği teşvik ve desteklerle yanımızda olduklarını belirtiyorlar bunu her geçen gün dahada görüyoruz.biz burada bölgemiz için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz dedi.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KAPALI SPOR SALONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte, yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden “Pervari Belediyesi Binası” ve “Pervari Kapalı Spor Salonu”ndaki inşaat faaliyetleri hakkında Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan bilgi aldılar. Başkan Özcan Belediye binasının bir ay içinde tamamlanacağını belirterek, Kapalı Spor salonunun tamamlandığını sadece zeminin kaldığını belirterek yeni hizmet binasının ve Kapalı Spor salonunun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ören ve Olgaç Pervari ilçesine kazandırmış olduğu yatırımlardan dolayı Başkan Özcan’ı kutlayarak başarılar dilediler.

KAYMAKAM ALİ RECAİ YERLİKAYA'YA ZİYARET

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan,27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Lokman Özcan ve İl Genel Meclis Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Pervari Kaymakamlığına atanan Ali Recai Yerlikaya2yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.