Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç, Karani Beldesinde Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgac ile birlikte Veysel Karani beldesinde esnafı ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinlediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç,Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ile birlikte esnafları ziyaret ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç,pandemi sürecinde hükümet tarafından esnafa verilen destek ve önlemler üzerinde istişarelerde bulunarak esnafa destek verilmesi noktasında yapılması gerekenleri değerlendirdiler. Belde de bulunan esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.

Caddedeki işyerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Ören ve Olgaç Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşın ve esnafların sorun ve önerileri dinledi.

Vatandaşlar ve esnaflar da, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç’a ve Belediye Başkanı Murat Akgün’e yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.