Bu haber kez okundu.

Müftü Pinal, Molla İhsan Erdal Kur'an Kursunu Ziyaret Etti
banner229

Siirt  İl Müftüsü Şakir Pinal Kur’an Kursları ziyaretine devam ediyor. Kur’an Kurslarını ziyaret ve inceleme kapsamında Molla İhsan Erdal Kur’an Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Müftüsü Şakir Pinal burada eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Ziyareti esnasında kurs öğreticilerinden bilgiler alan Müftü Pinal, Kur’an öğrenmenin  ulvi bir mertebe olduğunu, herkese nasip olmayacağını söyledi. Kur’an eğitimi alan  öğrencilerin derslerinden bölümler dinleyen Pinal, öğrencilerin güzel okuyuşlarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen Pinal; ziyaretlerde öğrencilere bir takım nasihatlerde de bulundu.

"Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir.". Ne mutlu sizlere, ne mutlu size Kur’an öğretenlere, sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantınızda da Kur’an ve onun yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

Ziyarete İl müftü yardımcısı Yahya Ertürk,  ve görevliler hazır bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.