Bu haber kez okundu.

Mervan Gül, Yalova'da Siirtlilerle Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül Yalova da yaşamlarını sürdüren hemşerilerimizle bir araya geldi.

Yalova SİDER Derneği ile Siirtliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı şubesinde ayrı ayrı gerçekleşen görüşmelerde Gül, yaptığı çalışmalarla, yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi ve hemşerilerimizin çeşitli konularda yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Siirt’te yoğun bir işsizlik yaşandığını belirten Gül “ Amacımız yüzde 35  lere varan işsizlik sorununa çözüm bulmaktır. Bu amaçla istihdamın yoğun olduğu tekstil sektörüne ağırlık veriyoruz. Başta tekstil sektörü olmak üzere ilimizde yatırım yapmak isteyen herkese destek olmak ve önünü açmak istiyoruz.

Yine bu amaçla  bakanlar ve genel müdürlerle sürekli görüşmeler yapıyorum.”dedi. İlde ki bazı çalışmalara değinen Gül, kentsel dönüşüm projesi çalışmalarının hızlandırılacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm projesinde anlaşmak istemeyen 18 gayrimenkul sahibi vatandaş bulunduğunu belirten Gül, bir an önce bunlarla anlaşma yapılmasını ve çalışmalara başlamasını istediğini açıkladı.

Vatandaşların haklı isteklerinin takipçisi olduğunu belirten Gül, “Buradan açık çek veriyorum. Türkiye’nin neresinde olursa olsun hangi hemşerimizin kamu kurumlarında haksız yere bir işi takılırsa bana haber versin. Ben mutlaka takipçisi olacağım.” şeklinde konuştu.

Önümüzde ki yıl yapılacak yerel seçimlere değinen Gül , Siirt  ve belediye başkanlıklarının kazanılması gerektiğini belirterek bu konuda çok çalışılmasını istedi.

YALOVA VALİSİ DR.HÜLYA KAYA’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Val Kaya’ya yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Hemşerimiz Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz'ı makamlarında ziyaret etti. Mervan Gül, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Hemşerimiz Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaza teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal yalovalı 8 ay önce

Sayın vekil hoş gelmiş Siirtin meselesi problemi kalmadığı için artık haklı olarak yalovaya gelerek ihtiyaçları yerinde incelemiş mesela yalovaya bir havaalanı lazım umarım onu yapar çünkü artık yalova ve armutluda yaşayan binlerce siirtli var ihtiyaç mutlaka yapar gibi