Bu haber kez okundu.

Mervan Gül, AK Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229

9 Mart 2003 yılında yenilenen Siirt seçimlerinde yerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a veren eski Belediye Başkanı Mervan Gül, 14 Mayıs Genel seçimlerinde AK Partiden aday adayı oldu.

Kalabalık bir topluluk ile başvuruda bulunan Mervan Gül, "Aziz milletimize ve Siirtli hemşerilerimize hizmet etmek için bu kutlu davada yola çıktık"dedi. Mervan Gül, AK Parti Siirt İl Başkanlığında dosyasını İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teslim etti.

Gül, yaptığı açıklamada, "Siyaset hayatıma başladığım ilk günden beri büyük Türkiye yolunda partimin hep yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. Partimiz, bayrağı devraldıktan sonra Türkiye serüveni büyük bir yol alarak günümüz Türkiye'sine geldi.

Belediye başkanlığım döneminde de Siirt'i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalıştım. Aday olduğum zamanlarda adaylık verilse de verilmese de her zaman partimin yanında oldum. Partimle yola çıktığım ilk gün yürüdüğüm çizgim neyse bugün de aynı çizgide yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim" dedi.

Siyasi hayatında edindiği bilgi ve birikimleri milletvekili olarak hizmete dönüştürmek istediğini ifade eden Gül, "Adaylık verilip seçilmem durumunda siyasi bilgi ve birikimimi, milletvekili olarak Siirt halkıyla birlikte yaşam alanımız olan Siirt'i yaşanabilir güzel bir şehir haline getirmek için kullanacağım. Uzun süredir Siirt siyasetinin, üç dilli kardeş şehrimizin ve Siirt gençliğinin sorunlarını çok iyi bilen biri olarak ihtiyaç ve sıkıntılarının çözümü noktasında çalışmalar yürüteceğini söyledi.

Mervan Gül, bu mücadelede elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Geniş bir istişare ile değerlendirmeleri yapacak olan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünün de Türkiye Yüzyılının en önemli seçiminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına kolaylıklar diliyorum. Aday adaylığı açıklamasının ardından Gül, kendisine destek için gelen partili ve vatandaşlara teşekkür ederek tebrikleri kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadullah ....... 1 yıl önce

Geçmişte yapılan belediye başkanlığı döneminde mahallemizi yazın susuz ve toz içinde bıraktı aylarca su akmadı zaten ondan sonra yapılan seçimde koperatif yenimahle ve bahçelievlerr mahallesinde tamamına yakını AKP ye verilecek 10 binden fazla oy tepki olarak kullanılmadı ben o günleri unutmadım çocuktuk ama az su taşımadık 4 kata

Avatar
Ahmet ayaz 1 yıl önce

Mervan gül siirtin alt yapısını yapan insandır Siirtin Mervan Gül gibi dürüst insanlara ihtiyacı vardır,umarım siirt halkı aklıselim davranırda onu tercih eder

Avatar
Süleyman çelebi 1 yıl önce

Bu arkadaş belediye başkanlığı yaptığı dönemde büyük paralar harcayarak bir pazar yeri yapmıştı ancak pazarcıları oraya götüremedi hatta pazarcılara söz geçiremedi yaptığı pazar yerindeki malzemeler ve harcanan paralar boşa gitti ve AKPARTİ belediyeyi bir daha alamadı o dönemde üç mahallede insanlar susuzluk çektikleri için binlerce akpartili sandığa gitmedi ve belediye az oyla kaybedildi ve bir daha belediye kazanılmadı

Avatar
Ömer ekinci 9 ay önce

Hayra vesile olmayan adam siirt, e nezaman yetkili duruma geliyorsa siirt'te susuzluk kaderiyle başbaşa kalıyor Allah onu Siirt'in başına bela olarak yararatmı Allah bize 5 yılboyunca sabırversin nice susuz günlere kaderimizde Çekeriz