Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da, Yapılacak Olan Cami ve Taziye Evi Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor
banner229

Kurtalan tekel mahallesinde yeni yapılacak camii inşaatı için hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyacı var. Yapılacak gül camii inşaatı için maddi destek yapmak isteyen hayırsever vatandaşların gül camii yaptırma derneğinin hesabına maddi destek yapabilirler.

Kurtalan’da Tekel Mahallesinde yapımına başlanan taziye evi cami inşaatının temelleri hayırseverlerin katkılarıyla atıldı.

Tekel Mahallesi Profesör Doktor Aziz Sancar Caddesi güzergahında yapımına başlanan cami ve taziye evi için temel atma çalışması yapıldı.

450 metre karelik alana sahip olan taziye evi ve cami inşaatının tamamlanması halinde mahallenin en büyük iki ihtiyacı tamamlanmış olacak.

Cami inşaatı için kurulan Gül Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri, temel atma çalışmasının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söylerken bir çok hayırseverin yardımda bulunduğunu ve inşaatın başlamasına katkı sağlandığını belirtti.

Gül Camii Yardımlaşma Derneği yetkilileri cami inşaatının tamamlanması için büyük oranda maddi kaynağa ihtiyaç olduğunu dillendirirken bütün Kurtalanlı hayırseverlerin az-çok demeden katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

Dernek yetkilileri hayırseverlerden gelecek olan maddi katkılara bağlı olarak inşaatı 1yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söylerken “El birliğiyle camimizi mahallemize kazandırmış olacağız. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar. Gerek Kurtalan Müftülüğü gerekse de Tekel Mahallesi Muhtarlığına ulaşabilirler.” dedi.

HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ BEKLENİYOR

İBAN: TR16 0001 0004 0197 8412 9850 01

KURTALAN GÜL CAMIi YAPTIRMA DERNEĞİ HESABI

İRTİBAT TEL: 0552 454 22 56




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.