Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da Korkmaz Aileleri Arasında Devam Edem Husumet Barış ile Sonuçlandı
banner229

Kurtalan İlçemize bağlı Beykent Köyünde ikamet eden ve akraba olan Korkmaz aileleri arasında 4 yıl önce başlayan husumet, Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın girişimleri ile İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür V. Evren Taşdemir, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, İlçe Müftüsü M.Nedim Yılmaz, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ve kanaat önderlerinin katılımları ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, husumetli ailelerin barışması için çaba sarfettiklerini belirten Kurtalan Kaymakamı/Başkan V.Aydın, “yaşanan tatsız olayları unutarak bundan sonra her iki ailenin de kardeşlik duygusu ile hareket ederek barış içinde yaşamaları için aile büyüklerine önemli görevler düşüyor.

Her iki aileye de Barış’ın sağlanmasında göstermiş oldukları sağduyu ve iyi niyetten dolayı teşekkür ediyor, aileler arasında sağlanan barışın daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.