Bu haber kez okundu.

Kurtalan Meslek Yüksek Okulunun Kariyer Günleri Etkinliği Sona Erdi
banner229

Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen iki gün süren Kariyer Günleri etkinliğine çeşitli mesleklerden konuşmacılar katıldı.
Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen "3. Kariyer Günleri" etkinliğinin 1. Gününe; Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ZİNCİR, Siirt AFAD MÜDÜRÜ Memet Cahit AKKOYUN, Özel Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin FIRAT, Lineer Metal A.Ş Finans ve Satın Alma müdürü Zeynel TOKGÖZ katılım sağladılar.

"3. Kariyer Günleri" etkinliğinin 2. Gününe; Siirt Bwlediye İtfaiye Müdürü Misbah YILMAZ, Vakıf Katılım Müdür Yardımcısı Eşref BİLGİÇ, Cedid Derneği Başkanı Serdar ÖZYEŞİL, Türk Telekom Siirt İl Müdürü Okay VURAL katılım sağladılar. Kendilerine ayrılan oturumlarda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere yönelik konuşmalar gerçekleştirdikten sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.

Konuklar samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri ve öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardıkları söyleşilerin ardından Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih ÇIĞ konuklarına teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundu. Programın sonunda okulun mezun olan  öğrenciler deneyimlerini öğrencilere aktardılar.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.