Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçesinde Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık Yapan 1 Şüpheli Şahıs Yakalandı
banner229

Kurtalan ilçesinde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yardım ve yataklık ettiği bilgisi alınan bir şüpheli yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yardım ve yataklık ettiği bilgisi alınan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik Kurtalan ilçesinde 06.01.2020 günü İnsansız Hava Araçlarının (İHA) desteği ile Jandarma Özel Harekât/Komando ve Polis Özel Harekât Timleri ile düzenlenen ortak operasyon sonucunda, şüpheli (1) şahıs yakalanmıştır.

Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığını talimatıyla gözaltına alınan şüpheli şahsın evinde yapılan aramada, örgütsel fotoğraf ve dokümanlar ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.