Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde Temizlik Seferberliği
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V.  İhsan Emre Aydın’ın öncülüğünde “Daha Temiz Bir Kurtalan İçin Hep Birlikte El Ele” sloganı ile gerçekleştirilen çöp toplama etkinliği ile ilçedeki cadde ve sokaklar baştan sona temizlendi.

İlçe kurum amirleri ve Kurtalan Belediyesi personellerinden oluşan 120 kişilik ekip gruplara ayrılarak ilçedeki cadde ve sokaklarda bulunan çöpleri topladı.

İlçede farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte bir yandan çöp toplayan Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkanı V. İhsan Emre Aydın,  bir yandan da sohbet ettiği vatandaşlara “ İlçemizi Temiz Tutmalıyız” mesajı verdi.

Çöp toplama etkinliği ile ilgili konuşan Kaymakam/Belediye Başkan V. Aydın, “Daha temiz bir ilçede yaşamak hepimizin sorumluluğunda. Herkes çöpünü çöp kutularına atarsa daha temiz bir çevrede birbirimize daha fazla önem vermiş oluruz. Vatandaşlarımızın bu bilinçte olduğuna inanıyorum. Daha temiz bir Kurtalan bizim elimizde.Çevre bilinci arttıkça ilçemiz daha temiz ve daha yaşanır olacaktır.

Bugün burada başlattığımız kampanya ile tüm ilçeye örnek olmamız gerekiyor. Bizler yerlerde çöpler görmediğimiz, daha temiz bir ilçede yaşamayı arzuluyoruz, bunun için de herkesin katkı ve desteğini bekliyoruz.

Bu tür etkinliklerimiz belirli aralıklar devam edecektir. Gönüllü Sivil Toplum Örgütlerinin de bu tür etkinliklerimize katılarak destek vermelerini bekliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.