Bu haber kez okundu.

Kurtalan'daki Cinayetin  Zanlısı Yakalandı! 5 Kişide Gözaltına Alındı
banner229

Siirt’in Kurtalan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada ölen gencin cinayet zanlıları yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; İlimiz Kurtalan ilçesinde 21.11.2022 günü meydana gelen “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz “Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünce” yapılan çalışmalar neticesinde; Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen R.H. ve olay anında aynı yerde bulunan, suç aletini gizleyen ve suç yerini yıkamak suretiyle delil kararttıkları tespit edilen aile üyeleri M.H., H.H., M.H., F.H. ve suç aletinin sahibi H.Ö. ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup adli işlemler devam etmektedir. Suç ve suçluyla olan mücadelimiz kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.