Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Köylere Yangın Söndürme Tankeri
banner229

Siirt’ in Kurtalan ilçesine bağlı 2 köye 4 tonluk yangın söndürme su tankerleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince, ilçeye  bağlı 2 köye olası yangınlara müdahale etmek ve sulama işlerinde kullanılmak üzere 4 tonluk 2adet alınan su tankeri  alındı. Alınan tankerlerin teslimi için Gözpınar ve Tulumtaş Köylerinde tören düzenlendi.

Törene, Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili, Faysal Ceylan ve köy muhtarları katıldı.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince, İlçe merkezine uzak mesafede bulunan kırsal alanlarda çıkabilecek orman ve köy yangınlarına kısa sürede, etkin ve yerinde mücadelede kullanılması amacıyla merkez konumda bulunan Gözpınar ve Tulumtaş Köylerine birer adet 4 ton kapasiteli yangın söndürme tankerleri tahsis edilerek köy muhtarlarına teslim edildi.

Bir taraftan salgınla mücadele ederken aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri de sunmaya devam ettiklerini ifade eden Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın; orman yangınları, kırsal alan yangınları ve ev yangınları gibi olumsuz olaylarda, hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmeyi sağlamak amacıyla alınan tankerlerin köylerimize hayırlı olmasını dileyerek, acil müdahaleyi gerektiren olumsuz durumların oluşmaması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.