Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Amcasının Oğlu İle Eşini Öldüren Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt İli Kurtalan İlçesine bağlı Bölüktepe Köyünde amcasının oğlu T.U ve eşi P.U isimli şahısları av tüfeği ile vuran M.U adlı şahıs Batman İli Kozluk İlçesi Beybağ köyünde yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; 04 Ağustos 2020 günü saat:18.45 sıralarında Siirt İli Kurtalan İlçesi Kayabağlar Krk.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Bölüktepe Köyünde T.U ve P.U şahsın ateşli silah ile vurulduğu ihbarı 112 Acil servis tarafından 156 Jandarma İhbar Hattına bildirilmiştir.

Olayla ilgili; Siirt İl J.K.lığınca yeteri kadar kuvvetle olaya derhal müdahale edilmiş ve yapılan araştırma neticesinde olayın M.U isimli şahsın arsa/bahçe anlaşmazlığı nedeniyle amcasının oğlu T.U ve eşi P.U isimli şahısları av tüfeği ile vurduğu ve olay yerinden kaçtığı tespit edilmiştir.

M.U isimli şahsın yakalanması için Siirt İl J.K.lığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığınca titizlikle yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde; 05.08.2020 günü Saat: 05:00 sıralarında, Batman İli Kozluk İlçesi Beybağ köyünde akrabasının evinde bulunduğu tespit edilmiş, alınan adli arama kararına istinaden yapılan ev aramasında şüpheli şahıs olayda kullanıldığı değerlendirilen (2) adet av tüfeği ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Siirt Valiliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berfin 3 yıl önce

İkiden yapmis

Avatar
Berfin 2 yıl önce

Ikide yapmış