Bu haber kez okundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A.Haluk Dursun, Pervari İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Pervari ilçemizi ziyaret ederek,Abdurrahman Bin Avf türbesinin en yakın zamanda restore edileceğinin müjdesini verdi.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, protokol üyeleri ve daire amirleri tarafından kaymakamlık bahçesinde karşılanan Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, ilçe esnafını da ziyaret ederek, İlçenin sorunları ve çözümleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Bir dizi programa katılmak üzere bölgede bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Pervari Kaymakamı Musa Aydemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ile bir süre sohbet etti.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ziyaret anısına Prof. Dr. Dursun’a yöreye ait el dokuması kilim ve bal hediye etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan,27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Lokman Özcan ile birlikte Abdurrahman Bin Avf türbesini ziyaret ettiler.

Bakan Yardımcısı Dursun, Abdurrahman Bin Avf türbesinin en yakın zamanda restore edileceği müjdesini vererek, Belediye tarafından hazırlanan Kültür, Sanat ve Turizm projelerinin de en kısa sürede hayata geçirilmesi için gerekli talimatları vereceğini dile getirdi.

ilçe esnafını da ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, ziyaretlerinin ardından Pervari ilçemizden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.