Bu haber kez okundu.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Aydın, Öğrencilere Maske Dağıttı
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Zübeyde Hanım Anaokulu ve Sümer İlkokulunu ziyaret ederek yüz yüze eğitimin genişletilmesi ile birlikte okullarda Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler konusunda incelemelerde bulundu.

Sınıfları gezerek idarecilerden ve öğretmenlerden bilgi alan Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, öğrenciler ile sohbet ederek kendilerine çocuklar için özel olarak üretilen maskelerden dağıttı.

Gerçekleşen ziyarette; İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu, Kurtalan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Lale ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Salim Mete ve Edip Altun hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.