Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tekin, Orucunu Öğrencilerle Birlikte Açtı
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, ilçedeki Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek yurtta kalan öğrenciler ile birlikte orucunu açtı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, ilçede bulunan meslek yüksek okulu öğrencilerine hizmet veren Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Orucunu yurtta kalan öğrenciler ile birlikte açan Kaymakam Tekin yaptığı açıklamada “ Ülkemizin geleceğini oluşturan gençlerimizle birlikte olmak ve onlarla sohbet ederek sorunlarını öğrenmek istedim. Güzel sohbetimiz oldu.” Dedi. Öğrenciler de uzun süre sohbet etme imkanı vermesinden dolayı Kaymakam Tekin'e teşekkür ettiler.

İftar sonrası öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet ederek oyun oynayan Kaymakam/Başkan V. Tekin, kendilerine de eğitim hayatında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.