Bu haber kez okundu.

Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan’dan Köy ve Okul Ziyaretleri
banner229

Pervari İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve beraberindeki heyetle birlikte ilçeye bağlı Dolusalkım ve Çavuşlu Köylerini ziyaret ettiler.

Köy sakinleriyle bir araya gelen Pervari İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve beraberindekiler köylülerle sohbet ederek, sorunlarını dinlediler.

Pervari İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, burada yaptığı açıklamada, köylerde, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Kaymakam Şeker, "Sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek bizim asli görevimiz. Bu tür ziyaretlerimizin amacı, köylerimizin eksiklerini yerinde görmek ve bire bir tespit etmektir." dedi. Pervari İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Dolusalkım ve Çavuşlu İlk Öğretim okullarını ziyaret ettiler.

Kaymakam Şeker, Başkan Özcan ve beraberindekiler, Öğrencilere bir süre aynı sırada oturarak ders dinlediler.

Miniklerle sohbet  eden Kaymakam Şeker ve Başkan Özcan, daha sonra Öğretmenlerle bir araya geldiler.

Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Şeker, "Pervari İlçemiz, zor kış şartlarının yaşandığı şirin bir ilçemizdir. Siz öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Devlet olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı çözmek için buradayız. Sizin kapınızın bize açık olduğu gibi, bizim de kapımız en değerli varlıklarımız olan öğretmenlerimize açıktır" dedi.

Öğretmen ve öğrenciler ise, ziyaretten ötürü memnun olduklarını dile getirerek Pervari Kaymakamı Hakan Şeker’e ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.