Bu haber kez okundu.

Kaymakam Aydemir ve Başkan Özcan’dan Yerli Malı Haftasında Öğrencilere Ziyaret
banner229

Yerli Malı Haftası münasebetiyle Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçeye bağlı köy okullarını ziyaret ettiler.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından programın açılış konuşması Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir tarafından gerçekleştirildi.

Kaymakam Aydemir yapmış olduğu konuşmada ,Yerli Malı Haftasının incir, üzüm ve elmayla sınırlı tutulmaması gerektiğini Türkiye’nin son yıllarda yerli üretimde önemli başarılar elde ettiğini vurgulayarak yerli mallarımızın kullanımına yönelip bunları teşvik etmemiz gerektiğini söyledi.

Bu davranışı öğrencilerimize kazandıracak bir eğitimin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini ve ülkemiz ve insanlarımız adına çok ümitli olduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yapılan konuşmaların ardından programda okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası konulu oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Devamında Türk malı kullanımının önemini anlatan birbirinden güzel sahne gösterileri, şiir ve koro etkinliğiyle son buldu.

Programda öğrencilerle tek tek ilgilenen Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, programın ardından okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya geldiler.

Okul müdürü tarafından kısa bilgilendirmeden sonra sohbet havasında bir toplantı yapıldı.

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, öğretmenlere her zaman kapılarının açık olduğunu belirttiler.

Kaymakam Aydemir, sorunların çözüme ulaşması için her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Etkinlik sonunda Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, öğrenci ve öğretmenlere iyi dilek ve temennilerle başarı dileyerek okuldan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.