Bu haber kez okundu.

Kayabağlar’da Doğalgaz Çalışmaları Start Aldı
banner229

Kayabağlar beldesi doğal gaza kavuşuyor. Bugün başlayan çalışmalar iki ayda tamamlanacak.

Siirt’in en büyük beldelerinden birisi olan Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar (Zokayt )beldesine doğal gaz sağlayacak hattın yapım çalışmalarına başlandı. Çalışmaların başlaması nedeniyle beldede bir tören düzenlendi.

Kurban kesilmesi ve duanın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Belde Belediye Başkanı Salim Seven doğal gaza kavuşacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Av.Ekrem Olgaça teşekkür eden Seven şöyle dedi“Bunlara ne kadar teşekkür edersem azdır. Gerçekten söz verdiğimiz şeyleri yerine getirdiğimiz zaman acayip duygulanıyoruz.Bu durum gerçekten bana da güç veriyor.Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.”Dedi.

Doğal gaz sağlayan Aksa Şirketi yetkililerinden çalışmaların iki ay içerisinde tamamlanacağı bilgisini aldığını belirten Milletvekili Osman Ören de”Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini getirmeye çalışıyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu günde bu duygular içerisindeyiz.İnşallah bundan sonra bu çalışmaları Bölüktepe ve Atabağı beldesine doğru götüreceğiz.Doğalgaz Kayabağlar beldesine hayırlı olsun. İnşallah iki ay sonra beldemize gelecek olan doğal gazın meşalesini yakma heyecanını hep birlikte yaşayacağız.”dedi.
AK Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaçta sık sık ilçe ve köyleri dolaştıklarını ifade eden Av .Olgaç “ Sık sık ilçe ve köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla görüşüyor ve sorunlarını öğreniyoruz. Verdiğimiz sözleri de yerine getirmeye çalışıyoruz.Bu günde Kayabağlar beldesine verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz.Doğal gaz Kayabağlar beldemize hayırlı olsun.” Dedi.
Törene Ak Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, il genel meclis üyesi Faysal Ceylan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler:
SiirtKAYABAĞLARDOĞALGAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.