Bu haber kez okundu.

İşadamlarına Çağrı!  Gelin Hep Birlikte Eflin Lina Bebeğimizi Yaşatalım
banner229

Siirt’te Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası olan 4,5 aylık Eflin Lina Özer'in sağlığına kavuşması için 2,4 milyon dolarlık gen tedavisi olması gerekiyor.

Siirt’te yaşayan Öznur ve Kaan Özer çifti, 4,5 ay önce dünyaya gelen ilk çocukları Eflin Lina’nın hareketlerindeki yavaşlığı fark etmesiyle ve ilimizde çocuk nörolojisi bulunmadığından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Yapılan genetik test sonucu ile Eflin Lina’ya SMA Tip-1 teşhisi konuldu. Yaşıtları gibi ellerini, ayaklarını hareket ettiremeyen ve doğal yollardan beslenemeyen Eflin Lina’nın sağlığına tam anlamıyla kavuşabilmesi için gen tedavisi olması gerektiği belirtildi.

ABD’de SMA hastalarına uygulanan Zolgensma gen tedavisi için aile sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı. Eflin Lina’nın tekrar sağlığına kavuşabilmesi için 2,4 milyon dolara ihtiyacı var ve yaklaşık 1 ay gibi kısa bir zamanları var.

Özer çifti, tüm hayırseverlerden yardım bekliyor. Bizde buradan işadamlarına sesleniyoruz ve diyoruz ki gelin Eflin Lina bebeğimizi hep birlikte yaşatalım.

Başlatılan kampanyaya tüm duyarlı vatandaşlarımızı destek vermeye bekliyoruz. Destek vermek isteyen hayırseverler 0 (544) 671 08 11 numaralı telefondan baba Kaan Özer’e ulaşabilirler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.