Bu haber kez okundu.

İlaçlama Yapılsın
banner229

Bahar ayının gelmesi ile beraber haşere ile mücadeleye yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Sivrisinek ve haşereyle mücadele yapılmasını istiyoruz” dediler.

Bahar ayında yapılacak ilaçlamanın yazları için etkili olacağını düşünen Siirtliler, “Siirt Belediyesi’nin bu aylarda sivrisinek ve haşereler ile mücadele etmesini istiyoruz. Özellikle akşam saatlerinde sivrisineklerin olduğu fark ettik” dediler.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz aylarına girmeden önce önlem almasını talep eden vatandaşlar, “Bahar sivrisinek ve haşereyle mücadele başlamalı ki yaz aylarında çoğalması, teknik olarak pek fazla bilgimiz yok ancak son bir-iki hafta içinde sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını görmekteyiz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.