Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Yatırımları Değerlendirme Toplantısı, Vali Hacıbektaşoğlu Başkanlığında Yapıldı
banner229

İl Özel İdaresi Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında Yapıldı.
Toplantıda; İl Özel İdaresi bütçesi ve Köydes yatırımları kapsamında yapılan, içme suyu, kanalizasyon, sondaj çalışmaları gibi köylerimizin alt yapısına yönelik çalışmalar ile beton asfalt, sathi kaplama, köprü ve menfez çalışmaları ve çevre temizliği çalışmaları değerlendirildi.
Köydes ve İl Özel İdaresi bütçesinden önemli yatırım ve projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Devletimizin sağladığı imkânların en etkin şekilde değerlendirilmesi, hizmetlerin verimlilik esaslı ve vatandaş odaklı bir anlayışıyla yerine getirilmesi talimatlarında bulundu.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Fatih Kurt, Vali Yardımcısı Mehmet Sert, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ile İl Özel İdaresi Şube Müdürleri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.