Bu haber kez okundu.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr.Kemal Kızılkaya Başkanlığında Yapıldı
banner229

Öğrencilerimizin uyuşturucu dahil her türlü yasa dışı durumlardan korunması için alınabilecek önlemler Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında masaya yatırıldı.

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında Siirt’in genel asayiş ve güvenlik durumunun yanı sıra özellikle 2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri konuları ele alındı.

Vali Dr. Kızılkaya’nın toplantı da okul ve çocuklarımızın güvenliğinin önemine değinerek her türlü önlemin alınmasını ve titizlikle uygulanmasını istediği öğrenildi.

Yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçirilebilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya il Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Jandarma komutanı Tuğg. Emrullah Büyük, İl İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, ile çeşitli kurumların birim müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.