Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili’nin Kurban Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili’nin Kurban Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Sevgili yayınladığı mesajında;Yüce Yaradan’ın biz Müslümanlara armağan ettiği dini ve milli değerlerimizi yücelten, rahmet ve bereket dolu Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Manevi duygularımızın yoğun yaşandığı bu günlerde insanlarımız aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta, dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimiz kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah'tan bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz, İslam Alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Tüm Siirtli ve Kurtalanlı Hemşehrilerimizin, tüm Türkiye'nin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik, hep birlikte daha nice bayram gibi bayramlara erişebilmemizi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.