Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdüründen Teşekkür Ziyareti
banner229

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Tuğan; UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) nin yaptıkları çalışmalar ve gösterdikleri gayretlerden dolayı İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Erol Emre Ömür’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, 23-34-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında Siirt ili Baykan ilçesinde yapılan ve Siirt, Mardin, Şırnak Batman ve Diyarbakır UMKE personellerinden oluşan toplam 130 kişiyle yapılan UMKE Eğitim ve tatbikatına katılan, Siirt UMKE ekibinin göstermiş olduğu performanstan dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Erol Emre Ömür,İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Siirt bir huzur ve evliyalar şehri. Bu unvanı şehre kazandıran en önemli unsurlardan birisi de emniyetimizin yaptığı başarılı çalışmalar.

İl Emniyet Müdürümüzün şahsında şehrin huzur ve asayişinin sağlanması noktasında özveriyle çalışan tüm emniyet personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.