Bu haber kez okundu.

Hıfzullah Canpolat, Görevimin Başındayım
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, hafta sonu oynanan Mardin maçından sonra bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan istifa edeceğim söylentilerinin asılsız olduğunu ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Canpoalt yaptığı yazılı açıklamada, Kamuoyunda ve bazı sosyal medya hesapları üzerinde, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı olarak istifa edeceğim yönünde haberlerin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Bölgesel Amatör Liginde Mücadele eden kulübümüzün yaklaşık 2 yıldan beri başkanlığını yürütmekteyim. Zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, şahsım ve kulübümüz ile ilgili çıkan istifa haberleri her ne kadar yer almış ise de görevimin başındayım.

Sayın Valimiz Ali Fuat Atik ve Milletvekilimiz Sayın Osman Ören, taraftarlarımız ve Siirt halkının destekleri ile Siirt İl Özel İdare Spor’un hak ve hukukunu sonuna kadar korumak ve bir üst lige çıkarılması için tüm gücümüzle büyük bir çaba ve çalışma içinde olduğumuzu belirtmek isterim.

Sayın Valimizle, Sayın Milletvekilimiz ile, Sayın Belediye Başkanımızla, Sporcularımızla , Teknik Heyetimizle , Taraftarlarımızla ve Siirt Halkı ile birlik ve beraberlik içinde kulübümüzü hak ettiği yere geleceğine inancım tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih56 5 yıl önce

canpolatın samimi olduğunu düşümüyorum ama biraz daha ağırlınığını föstermesi lazım saygılar...