Bu haber kez okundu.

Güven Kuzu ve Nihat Özdemir Adaylıklarını Açıkladılar
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yeni dönemde de bu görev talip olduğunu belirtti. Bir önceki dönemde ünlü iş adamı Nihat Özdemir’le birlikte güzel bir ekip oluşturduklarını belirten Güven Kuzu, yeni dönemde de Nihat Özdemir’in meclis başkanlığını yürüteceğini söyledi.

Nihat Özdemir’le birlikte Ticaret ve Sanayi Odasında basın toplantısı düzenleyen Güven Kuzu, yeni dönemde de Nihat Özdemir ve Fuat Özgür Çalapkulu’nun yanlarında olduğunu belirtti.

Oda seçimlerinin 1 Ekim'de yapılacağını hatırlatan Başkan Kuzu bütün üyeleri o gün oy kullanmaya ve kendilerine destek olmaya davet ettiler.

Kuzu ve Özdemir Siirtin sorunlarının çözümünde oda olarak her zaman var olduklarını belirterek kendilerine destek veren Vali Ali Fuat Atik, Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay iş adamı hemşerimiz Ethem Sancak, AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na teşekkür etti.

Beraberindeki Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve aynı zamanda LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Nihat Özemir ile birlikte basına açıklamalarda bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 1 Ekim tarihinde yapılacak olan Odalar ve Borsalar seçimleri öncesi sanayici ve esnaf üyelerinden destek talebinde bulundu.

Başkan Kuzu ”  Yeniden başkanlığına aday olduğum STSO başkanlığına, sayın Meclis Başkanımız Nihat Özdemir beyefendinin uygun görmesiyle de yeniden adayım. Bölgemizin kalkınma hamlesi, Yatırım ve işsizlik sorunu ile birçok soruna kalıcı çözümler üretmek adına daha fazla girişimlerde bulunmak üzere, tüccarlarımızın ve  esnafımızın sorunlarını daha fazla gözden geçirmek adına önümüzdeki Ekim ayında yapılacak oda ve borsa başkanları seçiminde üyelerimizden destek vermesini talep ediyorum, yapılacak oda başkanlığı seçiminin ilimize, ülkemize tüm sanayici ve esnaflarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim”dedi.

Başkan adayı Kuzu’nun açıklamaları ardından bir konuşma yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir, Siirt’te halkın gönlünde unvan yapmış Güven Kuzu’nun yeniden aday olmasını uygun gördüğünü belirterek,”  Siirtli tüccarımızın, esnafımızın gönlünde ve kalbinde unvan yapmış Güven Kuzu kardeşimiz ile birlikte devam kararı almanın mutluluğu içerisindeyim. Sayın Başkanımız Kuzu’nun yanında Fuat Özgür Çalapkulu gibi çok değerli bir Genel Sekreterimiz var. 1 Ekim tarihinde yapılacak seçiminde, üyelerimizin yürekten desteği ve hür iradesi ile yapılacak Siirt oda başkan seçimleri, inşallah Ankara ve Türkiye’de büyük ses getirecek ”dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen basın toplantısında bulunan bazı işletmeci ve Sanayiciler, Meclis Başkanı Özdemir’e Siirt’in ana sorunları hakkında serzenişte bulundular.

Siirt’te Hava limanı, Kara yolları yapım çalışmaları akıbeti hakkında konuşan Özdemir,” Siirt’in en büyük soruları başında gelen hava yolları uçuşu konusunda, Ekim ayı ortasında Kasım ayı başında Özel bir hava yolları şirketi Siirt’e uçuş seferleri başlatacak. Yol çalışmaları konusunda da aynı gelişmeler söz konusu, Siirt-Batman kara yolu çalışmaları başlıyor. Bu konuda sayın Valimiz Ali Fuat Atik ve Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr Yasin Aktay,AK Parti MKYK üyesi hemşerimiz Ethem Sancak ve AK Parti İl Başkanımız sayın Fuat Özgür Çalapkulu’nun çok güçlü girişimleri var. Ellerinden geleni yapıyorlar. Siirt Kör noktadan el birliğiyle kurtulacak.”dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen basın toplantısı ardından Başkan Kuzu ve Özdemir, Siirt Baro Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.Kısa geçen ziyarette, Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, oda başkanlığı seçimleri öncesi, yeniden başkan adayı olacak Güven Kuzu’ya seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 7 yıl önce

yakışır baba fakir fukara babasısın her zamam ve her yerde herşeye layıksın Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
siirtli ali çaycı 7 yıl önce

sayın güven kuzu siirt sevdalısı ve siirt tin gurur yinede herşey sana yakışır fakir fukaranın sahibi yoksulların sır perdesi Allah yar ve yardımcın olsun siirt senınle gurur duyuyor