Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl Temsilciliği Üyeleri Bir Araya Geldi
banner229

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl Temsilciliği ilk toplantısını Turhan Koyuncu Başkanlığında gerçekleştirdi. Turhan Koyuncu başkanlığında yapılan yemekli toplantıda, gazetecilerin sorunları tartışıldı.

Toplantıda, Siirt’teki gazetecilerin karşılaştığı sorunlar detaylı bir şekilde ele alındı. Gazetecilik alanında yaşanan zorluklar katılımcılar tarafından detaylıca tartışıldı.

Siirt’teki gazetecilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çeken gazeteciler, mesleklerinin önemine vurgu yaparak bir araya gelmenin önemini belirttiler.

Aynı zamanda, çözüm önerileri ve dayanışma konularında fikir alışverişinde bulunularak, yerel basının güçlenmesi için atılacak adımlar üzerinde görüş birliği sağlandı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl Temsilcisi Turhan Koyuncu, Gazeteci meslektaşları ile yakından ilgilenerek, bir çatı altında buluşmanın, günün stresinden uzaklaşarak sohbet etmenin zevkine varmanın önemine dikkat çekti.

Koyuncu, üyelerin ile sosyalleşmek ve sorunları, talepleri dinlemek için daha sık bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.